Relatie coaching


Loopt je relatie niet goed? Voel je een bepaald gemis, leegte of soms eenzaam? Misschien voel je wat sleur in je relatie of denk je dat de communicatie met elkaar niet altijd goed loopt?

Relaties en liefde zijn vaak gebaseerd op hoe je opgegroeid bent.

Bepaalde overtuigingen hoe het moet.
We creëren op die manier bepaalde verwachtingen en  denken dat het voor onze partner een evidentie is. We hebben soms een onbewuste behoefte aan bevestiging terwijl die onzekerheden vaak een gevolg is van een tekort aan zelfliefde. Het zal dus van belang zijn voldoende van jezelf te houden om ook te kunnen houden van de ander. Niet om een leegte in onszelf op te vullen. Er is vaak een misverstand dat een relatie energie moet kosten in plaats dat het energie zou moeten geven.

Respect voor elkaars waarden en overtuigingen.

Het kan terug een uitdaging zijn om elkaar te vinden, liefde te voelen voor jezelf en voor elkaar.

Als hypnotherapeut en coach kan ik perfect aanvoelen waar de sleutel ligt voor een betere verbinding met elkaar. Hoe we denken en voelen zit opgeslagen in ons onderbewuste en als ervaren hypnotherapeut is het mijn sterkte dit verder te onderzoeken in diepere lagen van ons gevoel en overtuigingen.

Met behulp van oplossingsgerichte coaching wordt je in dit proces intensief begeleidt.

Dit kan via koppel gesprekken maar evenzeer kan je individueel op gesprek komen. Soms kan het belangrijk zijn eerst te werken aan jezelf.