Hypnosetherapie

Hypnosetherapie

Hypnotherapie maakt gebruik van het onderbewustzijn, want deze is een bijzondere hulpbron, het is als het ware de automatische piloot van je gedachten en gewoontes, maar ook van je positieve overtuigingen, eigen kracht en creativiteit.

Het is een kluis waar alles wat we hebben geleerd of ervaren, wordt bewaard. Deze ervaringen bepalen hoe we ons voelen en waarom we soms op manieren reageren waar we niet bewust voor kiezen. Deze reactiepatronen worden gecreëerd vanuit oude programmeringen in ons onderbewustzijn: oude patronen en overtuigingen die ons niet meer helpen maar ons juist beperken. In hypnose krijg je gemakkelijker toegang tot je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn moet opnieuw worden geprogrammeerd om mentaal in evenwicht te komen, meer rust te vinden en emotionele blokkades te laten verdwijnen.

Vaak zijn er wat misverstanden rond hypnose. Men denkt zelf geen controle meer te hebben of niet meer ‘aanwezig’ te zijn. Dit klopt helemaal niet. Het is een verhoogde staat van concentratie op 1 ding, namelijk mijn stem. 

Tijdens een hypnotische ontspanning ben je in een volledige natuurlijke staat van innerlijke concentratie. Het is vergelijkbaar met de ervaring van een meditatie. Onder hypnose wordt je bewuste geest afgeleid, keer je naar binnen en bereik je een verhoogde staat van focus.

Verschillende problemen kunnen hiermee aangepakt worden:

  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Slaapproblemen
  • Onverwerkte ervaringen uit het verleden, trauma
  • Stress bestrijden
  • Angsten en fobieën 
  • Verslavingen 
  • Paniekaanvallen

RMRT (Rapid Mind Reprogram Therapy) is hypnotherapie om snelle veranderingen te realiseren door middel van een gepersonaliseerde hypnose-sessie, volledig gericht op de persoonlijke noden en sterktes van de cliënt. Tijdens de hypnose wordt je innerlijke criticus omzeild, zodat we bij de oorzaak van deze beperkende overtuigingen kunnen komen die lang geleden gevormd zijn.

Positieve suggesties worden geplant in het onderbewustzijn zodat nieuwe steunende overtuigingen kunnen plaatsnemen. Een uitgebreid intakegesprek en een goede vertrouwensrelatie gaan hieraan vooraf.

De start van de behandeling wordt altijd voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek. 

Tarief eerste gesprek: 70 euro (ongeveer 90 min)  

Tarief vervolgsessies:

Hypnose sessie: 100 euro (ongeveer 90 min)

Duurt de sessie langer dan 2 uur, dan wordt er 120 euro aangerekend.

Therapie sessie en coaching: 75 euro (90 min)  100 euro (2 uur) . Afhankelijk van de problematiek kan het zijn dat er nog enkele gesprekken voorafgaan aan de hypnose sessie en die wordt 50 euro/uur gerekend. 

Na 2 behandelsessies (hypnose) wordt een merkbare verandering verwacht. Dit wordt geëvalueerd om verdere behandeling te bespreken. 

 

De prijs voor een  gepersonaliseerde oefenopname thuis

                        20 euro/per opname

Voor wie ?