Hypnosetherapie

Hypnosetherapie

Hypnotherapie maakt gebruik van het onderbewustzijn, want deze is een bijzondere hulpbron, het is als het ware de automatische piloot van je gedachten en gewoontes, maar ook van je positieve overtuigingen, eigen kracht en creativiteit.

Het is een kluis waar alles wat we hebben geleerd of ervaren, wordt bewaard. Deze ervaringen bepalen hoe we ons voelen en waarom we soms op manieren reageren waar we niet bewust voor kiezen. Deze reactiepatronen worden gecreëerd vanuit oude programmeringen in ons onderbewustzijn: oude patronen en overtuigingen die ons niet meer helpen maar ons juist beperken. In hypnose krijg je gemakkelijker toegang tot je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn moet opnieuw worden geprogrammeerd om mentaal in evenwicht te komen, meer rust te vinden en emotionele blokkades te laten verdwijnen.

Vaak zijn er wat misverstanden rond hypnose. Men denkt zelf geen controle meer te hebben of niet meer ‘aanwezig’ te zijn. Dit klopt helemaal niet. Het is een verhoogde staat van concentratie op 1 ding, namelijk mijn stem. 

Tijdens een hypnotische ontspanning ben je in een volledige natuurlijke staat van innerlijke concentratie. Het is vergelijkbaar met de ervaring van een meditatie. Onder hypnose wordt je bewuste geest afgeleid, keer je naar binnen en bereik je een verhoogde staat van focus.

Verschillende problemen kunnen hiermee aangepakt worden:

  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Slaapproblemen
  • Onverwerkte ervaringen uit het verleden, trauma
  • Stress bestrijden
  • Angsten en fobieën 
  • Verslavingen 
  • Paniekaanvallen

RMRT (Rapid Mind Reprogram Therapy) is hypnotherapie om snelle veranderingen te realiseren door middel van een gepersonaliseerde hypnose-sessie, volledig gericht op de persoonlijke noden en sterktes van de cliënt. Tijdens de hypnose wordt je innerlijke criticus omzeild, zodat we bij de oorzaak van deze beperkende overtuigingen kunnen komen die lang geleden gevormd zijn.

Positieve suggesties worden geplant in het onderbewustzijn zodat nieuwe steunende overtuigingen kunnen plaatsnemen. Een uitgebreid intakegesprek en een goede vertrouwensrelatie gaan hieraan vooraf.

Bij een hypnose sessie wordt er altijd een intakegesprek voorafgegaan

                       50 euro: 60 min

                       70 euro: 90 min

De hypnose sessie of RMRT

                        100 euro: 90 min

Hypnose pakket van 4 sessies, voorafgegaan aan een intakegesprek

                        350 euro

De prijs voor een  gepersonaliseerde oefenopname thuis

                        20 euro/per opname

Voor wie ?