Image

Wil je terug innerlijke rust, een positieve mindset, gewoon jezelf zijn?

Terug je innerlijke rust vinden begint met relaxatie, terug tot jezelf komen. De juiste energie vinden. Samen gaan we op zoek wat ons juist blokkeerd, waar we onze energie aan verliezen. Rust in jezelf zorgt voor een gezondere geest en lichaam. 

  • We zorgen voor een veilige, ontspannen omgeving, een warm ontvangst en een luisterend oor.
  • Negatieve overtuigingen worden opgespoord en gaan we herprogrammeren of herschrijven.
  • We gaan loskomen van onze innerlijke criticus.
  • Loskomen van negatieve invloeden van je verleden en eventuele slachtofferrol. Je neemt terug de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk.
  • In verbinding komen met je hart en ziel.

Kleine opdrachtjes voor thuis, tips, visualisaties, ademhalingsoefeningen, enkele voedingstips kunnen aan bod komen indien dit gewenst is in de behandeling. De holistische visie zorgt er voor dat we een totaal beeld krijgen en zoeken naar de oorzaak. Ik volg hierna sterk mijn intuïtie wat voor de klant op dat moment het beste helpt.

Mensen die mij kennen weten dat ik al jaren bezig ben rond voeding. Een gezonde geest in een gezond lichaam. We worden overdonderd aan voedingsadviezen. Veel "moetens" en "mogens". 

 

Image

Mijn kennis en passie voor orthomoleculaire voeding is ook een meerwaarde bij het coachen van mensen die zichzelf emo-eter heten. Daarbij zal het accent niet alleen bij voedingsadvies liggen, maar eerder het begeleiden van het emotionele achter de obsessie tov de voeding. RMRT techniek kan hier een hele goeie tool zijn. (Zie link Hypnose)

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal en wat voor de één werkt, hoeft voor de ander nog niet te werken. Adviezen zijn vaak goed bedoeld, het allerbelangrijkste is om je eigen hart te volgen.