Maak een afspraak in Evergem (rond Gent)

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur

Ethische code

  1. Alle gegeven informatie tijdens een consultatie blijft strikt vertrouwelijk tussen therapeut en cliënt.
  2. Het welzijn van de cliënt staat steeds centraal.
  3. De vrije keuze van de cliënt staat steeds voorop en wordt altijd gerespecteerd.
  4. Ik richt mij uitsluitend op het therapeutische en genezende aspect van hypnose en neem afstand van sensationele voorstellingen over hypnose.
  5. Er zal geen hypnose worden verricht wanneer uit het gedrag, het voorkomen of gegeven antwoorden van de cliënt blijkt dat hij geholpen zou moeten worden door een arts, psychiater of psycholoog. In een dergelijk geval zal hypnotherapie alleen worden toegepast na onderzoek en toestemming van die arts, psychiater of psycholoog.
  6. Hypnotherapie wordt enkel toegepast binnen de werkvelden waarvoor ik ben opgeleid.
  7. Als hypnotherapeut en ergotherapeut ben ik geen arts, psychiater, psycholoog of diëtiste. Ik stel geen medische diagnoses, schrijf geen geneesmiddelen en lever geen medische diensten.

Betaling – Betaling gebeurt ter plaatse, in contanten of via online banking app via de smartphone. Er is geen betaalterminus aanwezig.

Afspraak verplaatsen-Het kan gebeuren dat u verhinderd bent, wanneer u ten minste 48 uur op voorhand verplaatst, is dit geheel kosteloos.

Afspraak annuleren-Wanneer u een afspraak annuleert  12 uur voorafgaand op de afspraak, wordt 25 euro in rekening gebracht. Dit is omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om de vrijgekomen tijd door te geven aan iemand anders.