Bio-groentewinkel

Na enkele maanden waarbij we bio-groenten aanboden op zondag, zijn we vanaf 21 september 2018 gestart met de verkoop van bio-groenten en- fruit. We werken daarvoor samen met bio-landbouwers, zoals 
Thierry Beaucarne en BioGrano(samenwerking van meerdere bio-boeren).
Naast de teelt van enkele courante groenten, zijn we gespecialiseerd in de teelt van biologische quinoa van Belgische bodem
Deze bio-quinoa wordt vooral verdeeld naar plaatselijke natuurwinkels, restaurants, traiteurs en bakkers in West- en Oost-Vlaanderen. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Ivan Pollet (ivan.pollet@telenet.be).

Certisys controleert en certificeert de producten (nr 3089206).

De thuisverkoop gebeurt in de Rozendreef 14 in Zwevegem, een gemeente waar er weinig aanbod is aan biologische groenten. Je kan 2-wekelijks een pakket van bio-groenten en -fruit naar keuze bestellen. Afhaling van het pakket is mogelijk tussen vrijdag 16u00 en zaterdag 16u00. Door je aan te melden via ivan.pollet@telenet.be kom je op de mailinglijst terecht. Het aanbod wordt via onze nieuwsbrief doorgestuurd, waarna je de bestelling voor woensdagavond 19u00 kan doorsturen. 

Via deze rechtstreekse verkoop kunnen we biologische groenten aan een interessante prijs aanbieden en slagen wij als landbouwers er ook in om rendabel te produceren, de zogenaamde kortste-keten of de meest duurzame manier van productie-consumptie.
Om het aanbod aan bio-groenten te vergroten en het zo interessanter te maken voor de consument, bieden we ook gecertificeerde bio-groenten en enkele fruitsoorten van collega bioboeren aan.
De reacties zijn positief, mensen kiezen vooral voor bio omwille van de intensere smaak en de gezondere voeding. Er zijn heel wat mensen geïnteresseerd, maar we moeten elkaar vinden. Door een mailtje te sturen naar ivan.pollet@telenet.be kom je op de mailinglijst terecht zodat je op de hoogte blijft. Vertel het verder !

Biologische voeding, omdat het een basisrecht is voor ieder !
Onze VISIE en MISSIE

Meehelpen aan de hedendaagse transformatie van onze maatschappij en economie, via samen “denken en doen”.
Daarvoor kijken we voorbij de dagelijkse gemaakte wereld, zodat we bewust leven en werken in een echte werkelijkheid.
Een werkelijkheid waarin we met bezieling gezonde biologische voeding creëren en aanbieden, wat een basisrecht voor elk van ons moet en zal zijn in de toekomst.
Op die manier evolueren we naar een ‘bio-based world’ ten dienste van de mens.

Geïnspireerd op “Uw werk en uw leven” van Krist Pauwels.